economie van de stad is gestaag herstelde de drie kwartalen van Beijing gebied om twee cijfers groei te realiseren

Originele titel: Twee-derde kwartaal, de totale productiewaarde van Beijing, China.

Op hetzelfde moment, de economische structuur verder te optimaliseren, en de nieuwe beweging kan continu worden verzameld, en de kwaliteit ontwikkeling is gestaag verbeterd.

Gisteren heeft de gemeentelijke overheid News Office hield de Beijing Economische Operations conferentie in de eerste drie kwartalen.

Vanaf het eerste tot het derde kwartaal, de stad realiseert de regionale productie waarde van 2975300000000 yuan, volgens de verhouding prijs berekening, het jaar-op-jaar stijging, in vergelijking met dezelfde periode van 2019, de gemiddelde groei in twee jaar, die verhoogt een procentpunt dan in de eerste helft van het jaar. Structuur optimalisatie: High-precision industrie Power Supply adjunct-directeur, Bloeddrukverhogende Zhu Yannan, economische structuur aanpassing en optimalisatie van de stad, weerspiegelt een aantal aspecten van de hoog-effici?nte groei, nieuwe infrastructuur nieuwe consumptie.

  Uit de gegevens blijkt dat de high-tech industrie?n en strategische opkomende industrie?n in de stad met 100% verhoogd en% verhoogd door de stad high-tech industrie en strategische opkomende industrie?n. De gemiddelde groei% en% in twee jaar.

High-tech producten, zoals industri?le robots, smartphones en ge?ntegreerde schakelingen met 100% verhoogd,% en% jaar-op-jaar, met een gemiddelde groei in twee jaar. "Twee wijken" constructie vooruitgang versneld. Volgens rapporten, van januari tot en met augustus de dienstverlenende sector breidde de open kerngebied van inkomsten groei van het bedrijf in twee jaar, hoger dan de hierboven-jarige service-industrie inkomensgroei, waarvan het internet informatie is snel. De jaarlijkse groei van de industri?le en diensten bedrijven boven de vrijhandelszone testgebied is meer dan twee jaar, hoger dan die van industri?le en dienstverlenende ondernemingen in de stad, en de technologie die innovatieve districten en high-end industri?le fracties zijn in goede groei. Als de stad versnelt de bouw van de internationale technologische innovatie centers, is innovatief subjectiviteit voortdurend verbeterd. Van januari tot en met augustus van de stad grote en middelgrote belangrijkste ondernemingen onderzoek en ontwikkeling bedroegen miljarden, jaar-op-jaar groei%, en de gemiddelde groei in twee jaar.

Onder hen, "Sancheng District" enterprise R & D-kosten, R & D-personeel zijn goed voor bijna 70%, met een effectieve patent inventieve goed voor% in grote en middelgrote belangrijkste ondernemingen van de stad, en steeg met 1 procentpunt jaar- op-jaar. High-tech bedrijven boven de demonstratie gebied van Zhongguancun Demonstratie Zone beseffen technologie inkomen miljard, goed voor de totale omzet. Vitality verbetering: de consumptie per hoofd van de bevolking van de bewoners, het plaatsvervangend hoofd van de Beijing Survey Corps, het nieuws woordvoerder, het nieuws woordvoerder ingevoerd, in het eerste tot het derde kwartaal, de consumptieve bestedingen van deze stad per hoofd van de bevolking is 10.000 yuan, jaar-op jaar groei%.

Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de aandrijving van de consumptie beleid, het gemiddelde verbruik van de bewoners in deze stad neemt toe, en het is meer dan een procentpunt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

  Volgens rapporten, in het eerste tot het derde kwartaal, de ontwikkeling genot verbruik kosten van bewoners van de stad steeg met jaar-op-jaar, hoger dan de groei van de overleving verbruik kosten. Onder hen, zoals de Mid-Autumn Festival, Nationale Dag is een reeks van grote lagen, is de vraag naar cultuur en amusement verbruik aanzienlijk toegenomen, residenti?le films, drama’s, en de prestaties ticket uitgaven stegen met dubbele, entertainment en duurzame consumptiegoederen uitgaven twee jaar gemiddelde groei% meer dan in dezelfde periode in 2019 snelheid.

  In het eerste tot het derde kwartaal, de per hoofd van de dienst consumptieve bestedingen van de stad was 18.294 yuan, die steeg jaar-op-jaar, goed voor het aandeel van de consumptieve bestedingen van bewoners, die toenam in de eerste helft van het jaar.

Onder hen is de vraag naar de "tongue van de tong", en de bewoners zijn toegenomen met 73% jaar-op-jaar, en het absolute bedrag is hersteld% in dezelfde periode in 2019. Achter uw enthousiasme wordt ondersteund.

In het eerste tot het derde kwartaal, de per hoofd van het besteedbaar inkomen van de stad van deze stad was 5,6498 yuan, een jaar-op-jaar groei, en de feitelijke groei% van het eigen risico factoren.

Onder hen, looninkomen steeg jaar-op-jaar, de premie voor de groei van de groei van het besteedbaar inkomen is de belangrijkste motor die de inkomensgroei van de bewoners trekt.

  De prijs is stabiel: CPI zal naar verwachting voorzichtig te handhaven stijgt in het kader van de preventie en bestrijding van de epidemie situatie in het gezicht van de impact van de input factoren zoals grondstoffen, deze stad heeft een goede fortuin gemaakt, en de bewoner consumptieprijsindex (CPI) is zacht stijgende onderhouden.

In de eerste tot derde kwartaal, de consumptie van inwoners steeg in een jaar-op-jaar, op een lager niveau in bijna vijf jaar. Yan Jing ge?ntroduceerd die van grote voedsel, dit jaar, varkensvlees van de stad, verse groenten en andere belangrijke voedselvoorziening voldoende, het besturen van de voedselprijzen blijven dalen.

Yan Jing zei dat het herstel van levende varkens te drijven de prijs van varkensvlees uit het invoeren van de daling in oktober in oktober, zal de prijs onder de maand vallen.

In het eerste tot het derde kwartaal, varkensvlees prijzen van de stad daalde jaar-op-jaar, en de daling werd uitgebreid uit de eerste helft van het jaar, en in september daalde jaar-op-jaar.

  Van de prijs van verse groenten, vers van dit jaar voedselsituatie is beter dan het voorgaande jaar, de prijs is lager dan in dezelfde periode vorig jaar. In het eerste tot het derde kwartaal, de prijs van verse groenten in deze stad daalde jaar-op-jaar. Yan Jing analyse, onderste trap, met de veerkracht van de productie situatie van de stad, de residenti?le verbruik veld goederen en diensten aanbod voldoende zijn, en de verwachting is dat de CPI van de stad gematigd in dit jaar zal blijven. (Editor: Mensus, Bao Congying) Deel meer mensen te zien.