Hoe speelt Chinese geneeskunde een anti-optisch effect? De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de State Chinese Medicine Bureau zal antwoorden

Start het werkingsmechanisme van Chinese geneeskundepreventie en -controle, waarbij het Chinese geneeskundepreventie en controle en behandelplan voorstelt, het vormen van Chinese geneeskunde-expertteam, met behulp van de Chinese geneeskunde bij pati?nten met nieuwe kroon … het verbinden van de Chinese medicijnkracht, het brengt het behandelconcept en Programma van Chinese en westerse geneeskunde Chinese geneeskunde speelt ook een uniek voordeel en een belangrijke rol bij het bestrijden van nieuwe Coronal Pneumonia.

Op de nationale nieuwe kantoorpersconferentie vandaag heeft de relevante persoon verantwoordelijk voor de overheidsadministratie van traditionele Chinese geneeskunde gedetailleerde antwoorden op de recente situatie van traditionele Chinese geneeskunde die deelneemt aan de nieuwe coronaire epidemische preventie en -controle. Medio oktober is NIEUWE COLLAPSE PNEUMONIA verzameld in China opeenvolgend toegevoegd. Na de epidemie, persistentie rond "Chinese en westerse geneeskunde, de combinatie van Chinese en westerse geneeskunde, Chinese en westerse geneeskunde", organiseerde de eerste keer de preventie- en controlebehandeling van traditionele Chinese geneeskunde.

Yu Yuanyuan, plaatsvervangend directeur van het Ministerie van Medische Administratie, de staatsadministratie van de traditionele Chinese geneeskunde, zei dat de staatsadministratie van de traditionele Chinese geneeskunde personeel en Chinese geneeskundedeskundigen naar de epidemie heeft gezonden in overeenstemming met de algemene implementatie en de lokale behoeften van de State Council. Werk, bevorder vroege interventie in de traditionele Chinese geneeskunde, met behulp van het hele proces, volledig bedekt. Deze ronde van epidemie bevindt zich nog steeds in de "ziekte" van de Chinese geneeskunde "" "Chinese geneeskunde diepte omvat de behandeling van pati?nten met neoguanpneuumliederen, volgens de nationale medische behandelingsprogramma’s, standaardisatie, homogenisatie. Chinese geneeskundebehandeling.

Voor lichte en gewone pati?nten wordt de behandeling van de Chinese geneeskunde voornamelijk behandeld, verbeter de klinische symptomen zoals koorts, hoest, positief en vermoeidheid en verminderen de ontwikkeling van ernstige ziekten.

"Praten over de behandeling van Chinese geneeskunde op Neoopyleane Pneumonia, Yan Yuanyuan is eindeloos.

Als de nieuwe kampioen van de nieuwe kroon neemt de Chinese geneeskunde deel aan de nieuwe kroonepidemische klinische behandeling anders? "De expertgroep is diepgaande discussie en uitgebreide analyse, deze ronde epidemie?n bevindt zich nog in de cirkels van Chinese geneeskunde ‘ziekten. De kernoorzaak van de Chinese geneeskunde heeft geen grote veranderingen als gevolg van pathogenese, of is een nat gif, en Alleen door regionaal, klimaat, eetgewoonten, enz. Verschillende factoren is er een verschil in het syndroom van het syndroom, er is een ander punt van de natte koorts, en de manifestaties van koude, sandwich, sandwich en sandwich, het is klinisch in lijn met het ‘derde deel van de Chinese geneeskunde.

"De staatsadministratie van de traditionele Chinese geneeskunde reageert op de plaatsvervangend hoofd van de deskundige groep van de nieuwe coronaire epidemische preventie- en controlewerkzaamheden, plaatsvervangend hoofdsom, Zhang Zhongde, plaatsvervangend president van Guangzhou University of Traditional Chinese geneeskunde," TCM klinische diagnose en behandeling van Ziekten, de belangrijkste grote samenvatting van syndroomkenmerken, het belangrijkste is om de kernpathogenese van de ziekte te vinden, het behandelplan te bepalen.

"Voor de nabije toekomst zei Zhang Zhongde Zhang Zhongde zeer bezorgd." Om de kernpathogenese van de ziekte te grijpen, de evolutie van het syndroom, volgens de Chinese geneeskundetheorie, in combinatie met het ziektesseizoen, regio en mens Lichaamskenmerken voor syndroom-differentiatie.

"Hij zei.

De prestaties van traditionele Chinese geneeskunde en onderzoektopdrachten en farmaceutische producten. Klinische onderzoeksintegratie is de kenmerken en voordelen van de traditionele Chinese geneeskunde, en het is ook een belangrijke steun voor de rol van de Chinese geneeskunde. Na de opkomst van Wuhan-epidemie?n werd de staatsadministratie van traditionele Chinese geneeskunde gescreend door klinisch ‘urgent gebruik, nut en praktisch’ op 27 januari 2020. Na het klinische bewijsmateriaal, op 6 februari, in combinatie met het nationale gezondheidscomité, Het werd op tijd aan het nationale beveiligingsprogramma en effectieve wapens aanbevolen. In het stadium van het beheersen van de normalisatie, enerzijds bevordert de transformatie van traditionele Chinese geneeskunde klinische onderzoeksresultaten, met de nationale voedsel- en drugsadministratie om te dragen onderzoek en promoten van het nieuwe onderzoek en ontwikkeling van drie partijen ".

Aan de andere kant, de verspreiding van de epidemie in mijn land opvolgen, met name die met betrekking tot het relevante onderzoek van de Chinese geneeskunde om met variant om te gaan en meer aandacht te besteden aan de accumulatie van meer klinisch bewijs en het bevorderen van de standaardisatie van traditionele Chinees medicijnen. Onderzoek naar het niveau en verdieping van bewijsstukken. Li Wei, Director of the Science and Technology Division of the National Traditional Chinese Medicine, zei dit.

Li Wei zei dat de Chinese geneeskunde in de toekomst nog steeds met veel problemen en moeilijkheden in verdere promotie wordt geconfronteerd, en er is nog steeds een mechanisme onduidelijk en het mechanisme heeft het probleem niet kunnen begrijpen.

Vervolgens zal de staatsadministratie van de traditionele Chinese geneeskunde gebaseerd zijn op de kenmerken van de traditionele Chinese geneeskunde. Het gebruikt moderne wetenschappelijke methoden om klinisch onderzoeks- en mechanismeonderzoek uit te voeren, wit uit te leggen, verklaart de werkzaamheid van de traditionele Chinese geneeskunde en helpt het onderzoek naar de Chinese geneeskunde en onderzoeksresultaten om de anti-optica te helpen.