Het gezicht van het gezicht is "smog ziekte"

  Het is duizelig, en het is een smog ziekte in het ziekenhuis.

Wat is de rook ziekte? Waarom heb je een noodle? Hoe deze ziekte te breken? De dokter was je om het vreemde ziekte veroorzaakt door dit gezicht te begrijpen. Wie onder mijn gezicht afspeelt: Xiao Zhangzheng Zhuang, meestal het lichaam is niet slecht, maar het kan worden geplaagd door een vreemde ziekte.

Eens, Xiao Zhang Zheng was het eten van noedels met een kom. Plotseling werden de kom en eetstokjes op de tafel gegooid, en de handen waren gevoelloos.

Aangezien dit, hij altijd duizelig bij het eten van noedels, handen en voeten, zwak, maar het bewustzijn, rust na een tijdje, na een tijdje, het zal herstellen. Ik betwijfel of ik een vreemde ziekte, en Xiao Zhang is nooit aan de Beijing Ditan Hospital geweest.

De neurochirurgie team combineert cerebrovasculaire angiografie door middel van klinische oordeel, rekening houdend met kleine vellen van rook.

  Dit is een algemene ischemische ziekte. Op het einde, het neurosurgerative team maakt gebruik van de gewrichten van de brug + hechting gewrichtschirurgie. Door de northwestroke, wordt het bloed van het zuiden met succes ge?ntroduceerd in de intracrani?le, volledig lost het tekort aan intracrani?le bloedtoevoer, en maakt kleine klinische symptomen Het is volledig verlicht. Rook-en vaatziekten en roken hebben niets te maken met rook ziekte? Ik geloof dat veel mensen horen dit onbekende naamwoord en denken dat de ziekte gerelateerd is aan roken.

eigenlijk niet! Smoke ziekte wordt veroorzaakt door de hoofdtak van de hersenen, waardoor abnormale hyperplasie van de schedelbasis, de vorming van een rook bloedvat, waarin een reeks symptomen heeft veroorzaakt.

Aangezien deze schedel bodem abnormale bloedvat als een rook beeld cerebrale angiografie in, het heet rook ziekte. Als het kind smog ziekte bestaat er algemene toespraak chaos, verschillende niveaus van hoofdpijn en symptomen zoals emotionele prikkelbaarheid en prikkelbaarheid.

De vroege symptomen van de volwassenen zijn meer voor de hand, zoals een verschillende mate van braken en duizeligheid, hoofdpijn, gevoelloosheid, en wazig zien. Hoe is de noodle triggers een vreemde ziekte? Volgens Chen Shichao, de dokter, de eerste symptomen van veel rook pati?nten waren verdoofd, en de spieren waren zwak.

De reden waarom het gaat om noedels te eten, vooral omdat we hard moeten nemen wanneer we noedels eten, waardoor te veel kooldioxide in de hersenen.

Daarom, cerebrovasculaire contractie, bloedstroom wordt verminderd, en er zullen overeenkomen symptomen als gevolg van onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen.

  In feite, smog pati?nten met smog, zoals boos, huilen, en hardlopen, achtige symptomen. Er zijn twee manieren om te gaan met rook en vaatziekten bij deze zeldzame ziekte. Momenteel, wanneer de medische gemeenschap erkent dat zodra de diagnose van rook ziekte, chirurgie moet zo snel uitgevoerd mogelijk. Voor het onvermogen van het hersenweefsel, wordt de bloedstroom zijde omloopkanaal vastgesteld en de hersenen replenish bloedtoevoer en preventie hersenen ischemische schade. Twee soorten behandeling programma’s zijn gediagnosticeerd met rook ziekte.

  De eerste oplossing is dat de temporele puls ondiepe intimidatie is een fascia strook na afscheiden van de tijdelijke periopathic, gestikt op het oppervlak van de hersenen langzaam vormen van een laterale circulatie en de bloedtoevoer naar de hersenen. Het voordeel van toepassing operatie is dat de bediening is eenvoudig, de wond is klein.

  De tweede oplossing is dat intracrani?le vasculaire brug is een chirurgische oplossing die direct introduceert het bloed van ischemische hersenen door intracraniale bloedvaten en vasculaire intracrani?le verbinding.

Direct borstel chirurgie kan snel vast te stellen bloedvat zijtak kanalen, de symptomen van lokale brein bloedtoevoer te verbeteren, maar het ontbreken van de operatie is beperkt in verbetering. Of het nu een brug of een kleefmiddel, is de schedel de intracrani?le uitlekken. De gezamenlijke operatie regeling voor de uitvoering van de brug + toepassing kan de nadelen van beide effectief te overwinnen, en de combinatie van de twee kan snel vast te stellen bloedstroom zijkanalen, en het verbeteren van de hersenen supplement bloedtoevoer.

  Kan deze vreemde preventie van ziekten? De aangeboren factoren zijn moeilijk te voorkomen, maar de overname factoren zijn gunstig. Ten eerste, om het voorkomen van besmetting te bestrijden, te voorkomen dat infectieziekten van schade aan de bloedvaten, is er een ziekte in de tijd, ten tweede, is het noodzakelijk om de bestaande slechte leven te veranderen, zoals osmic en alcohol, vetrijk dieet, opblijven laat, en gebrek aan lichaamsbeweging.