Gebruik de zaak als de aanpak | neem de school als een eigen onafhankelijk koninkrijk "

"Dit is mijn eerste systeem om ‘China Communist Party Discipline-voorschriften’ te studeren, als je vroeg hebt geleerd, kun je het vroeg begrijpen. Bij het bestuderen van een discipline, deze partijsecretaris van het Partijcommissie van de 33-jarige beroepswaar College zei. Zodra Sun Wei een toegewijde, ijverige partnerlid Cadre is, die 38 jaar werkt, stap voor stap van Engelse leraar als de plaatsvervangend directeur van het Onderwijsbureau.

In 2013 was de Sun Weiku een secretaris van de partijorganisatie van Jinshan Vocational and Technical College volgens de regeling. Aan het begin van het college staat Sun Wei tegenover veel problemen zoals het stopcontacten van het inschrijvingwerk, lerarentalenten, schoolmanagementchaos.

Om aan de organisatie te voldoen, maakte de vastberadenheid van Sun Wei een uitvoering.

Aan de ene kant, naar de provinciale naam "neem" en aan de andere kant, het schoolmanagement wordt versterkt.

Na drie of vier jaar hard werken, hebben de studenten steeds meer verhoogd en zijn uitstekende leraren begonnen te verzamelen, en het management van de campus is organisch georganiseerd en de academische herziening aanvaarding van instellingen voor hoger onderwijs in het provinciale ministerie van onderwijs.

Op dit moment heeft Sun Wei het hoogtepunt van het leven ingeluid en mensen die hem om hem heen blazen, zullen geleidelijk meer krijgen. "Er is geen Sun Shi, waar is het Jinshan-beroeps- en technisch college vandaag?" "Zonder SUN SHIJI, heeft Jinshan-beroeps- en technisch hogeschool lang gesloten."

"In een stuk lof, is Sun Wei fladderen, en het is een redding van het college als een universiteit.

In het college begint Sun Wei deel te nemen aan "Pharitani", de belangrijkste beslissing van het college, de selectie van faculteiters, wacht op hem om eerst "de toon in te stellen", in feite is het in feite één persoon. Bereken .

Als College Affairs, zijn de particuliere verlangens van het individu, Sun Wei, begonnen uit te breiden, en de inschrijving, huur, biedingen en ander werk van het college worden als een goede manier gebruikt om "rijk te worden". Vanaf 2016 tot 2019 heeft Sun Wei veel dank gekregen van de toelatingsactiviteiten en de totale RMB is 430.000 yuan. Tegelijkertijd gebruikte hij ook het gemak van de student Jiangsu, en hij ontving 400.000 yuan. Naast het inschrijven van dit "vet", is Sun Wei in het college, en het aangesloten huis heeft veel mensen om de voordelen van anderen te accepteren. QIN, een supermarktaannemer Qin, bedankte zon Wei, het Spring Festival of Sun Wei, zal hem bellen in het Mid-Autumn Festival, laat hem van mijn werk af komen, blijf bij de deur van de supermarkt, eenvoudig, dank je, op de auto. "De kleine rode envelop is 14 keer verzonden, en de Sun Wei is gelach. Tijdens het hoofd van de organisatie van de College Party, werd Sun Weiyao getransformeerd in een kleine vergaderruimte van het college. Om deze "unieke kans" te grijpen, wordt geadviseerd om deel te nemen aan het bieden in een eetcentrum. Na het bod, na het bod, wil ik Sun Wei Yao graag bedanken om engineeringnieuws te bieden en naar RMB verzonden 30.000 .

Op dit moment, in de harten van Sun Wei, is er geen feest aan het feest, en hij beschouwt het college als zijn eigen "onafhankelijke koninkrijk", en probeerde elk middel om geld van het college te besparen.

Hij betreft zelfs het geld van het publiek als zijn eigen "private bank", heeft het 60-jarige verjaardagsbanket en de kosten van het kopen van mobiele telefoons om aan de beoordeling te voldoen, de naam van de voedselvergoeding van de leraar wordt vergoed van het college.

De verbeelding is geen wettelijke plaats en de corruptie in het onderwijsveld moet ernstig worden gestraft.

De 64-jarige zon Wei, ik heb mijn leven voor een leven lang gemaakt. Ik heb geen zelfbeperkingen gemaakt. Ik ging naar de leeftijd van het jaar, ik ging naar de feestdiscipline, ik nam de weg van criminelen. Op dit moment benadrukte hij, maar spijt laat laat. (Jiangsu Provinciale Commissie voor Discipline Inspection Co., Ltd. || Verantwoordelijk Editor Li Wensifeng) (Editor: Wang Wen, Liang Qiping).