China Communistische Partij Statistieken

  Met ingang van 5 juni 2021, het totale aantal van de partij leden van de Chinese Communistische Partij was 10.000, en het netto stijging van de netto in 2019, een stijging van%.

  bestaande grassroots organisatie van de Chinese Communistische Partij is 10.000, en de netto toename van de netto in 2019, een stijging van%.

Onder hen, de grassroots partij commissie, de totale branche is 10.000. I. Partijleden gender, natie en onderwijs.

Vrouwelijke partijleden, goed voor% van het totale aantal van de partij leden.

Etnische leden minderheid partij, goed voor%. College en hoger, partijleden, goed voor%.

  De leeftijd van de partijleden. 30 jaar en de volgende leden partij, 31 tot 35 jaar oude partij-leden, leden 36-40-jaar-oude partij, 41 tot 45 jaar oude partij, 46-150, partijleden, 51 tot en met 55 partijleden, 56 60 jaar -old lid van de partij, 10 jaar en ouder partijleden.

  Partijleden inlooptijd.

Warm, 10.000 nieuwe partij, de oprichting van de partij, en 10e van de partij National zitting, na de oprichting van de partij, de partij 18e Nationaal Congres van de partij, de partij 18e Nationaal Congres, party De 18e Nationaal Congres van de Communistische partij van China.

  Partijleden bezetting. Arbeiders (werk vaardigheden) miljoen, landbouw en veeteelt, bedrijven, maatschappelijke organisatie professioneel en technisch personeel, bedrijven en instellingen, sociale organisatie het beheer van personeel, partij en de regering orgel werk medewerkers, studenten honderden andere professionele medewerkers, 10.000 gepensioneerden.

Ten tweede, de ontwikkeling van de partij leden vanaf 1 januari – 5 juni 202, 2021, het ontwikkelen van partijleden, waaronder 10 januari tot en met 31 december 2020, 1 januari tot en met 6, 2021 De maan is ontwikkeld op de 5e.

  Ontwikkel partijleden geslacht, etniciteit, leeftijd en academische kwalificaties.

Ontwikkel partijleden vrouwelijke, goed voor%. Het ontwikkelen van een minderheid partijlid, goed voor%.

Ontwikkeling van 35 jaar oud en na partijleden, goed voor%.

Partijleden met college en hoger, goed voor%.

  Ontwikkel loopbaan partijleden.

Arbeiders (werk vaardigheden), bedrijven en instellingen, maatschappelijke organisaties, duizenden bedrijven, instellingen, sociale organisatie het beheer van personeel, de landbouw en veeteelt, 10.000 mensen, werken medewerkers, studenten Andere professionele medewerkers.

Ontwikkelen van partijleden in productie en arbeid. Ten derde, eervolle vermelding van de partij, 1 januari 202, 5 juni 2021, prees de Nationale Partij Organisatie, een totaal van de geavanceerde grassroots partij organisaties, prees de uitstekende Communistische Partij leden en prees de uitstekende partij werknemers. Ten vierde, een aanvraag voor toetreding tot de partij met ingang van 5 juni 2021, de nationale aanvrager en voer de partij om actief V. Party Organisaties Party Lokaal Comité.

Er zijn 3.199 lokale commissies op alle niveaus in het land. Onder hen, 31 provinciale (wijk, stad) commissies, 397 gemeentelijke (staat) commissies, 2.771 provincies (steden, districten, vlag) commissies. Straat van de stad, gemeente, de gemeenschap (buurtcomité), Desa partijorganisatie.

De nationale 8942 straten van de stad, 29.693 steden, 113268 gemeenschappen (wijkcomités), 491.748 administratieve dorpen hebben organisaties partij opgericht, de dekking overschrijdt%. Party organisaties, business units, zakelijke en sociale organisatie. De Nationale Partij Party Organisatie, de grassroots partij-organisatie, de achterban partijorganisatie van de instelling, de grassroots partij-organisatie, de grassroots partij-organisatie, moet de primaire realisatie worden gebouwd.

  (Opmerking: De rekenfout van het deel van de voorgestelde deel van deze publicatie is niet mechanische aanpassingen als gevolg van de verschillende eenheden.) Xinhua News Agency, Beijing, 30 juni (Editor: Wen Wen, Liu Yang).