Die praten over "het geld openen": open "gerechtigheid", verhoog de "ijverige"

Dat praten over "opening en voordelen" ■ Yang Yang "openen het welzijn" het woord "touw Wushan praat" en Wenhu "in de noordelijke lied-dynastie.

Song Taizong is bezig, ongeacht hoe de politieke aangelegenheden bezig zijn, en elke dag moet je drie volumes bestuderen.

Er is iets vertraging op één dag, en ik zal het de volgende dag terugbrengen. Taizong zei ooit: "Het is goed om het volume te openen, en je zult het niet nemen.

"Later," open roll-voordelen "evolueren naar idioom, vaak gebruikt om mensen hard aan te moedigen om hard te werken. Open" Zhengqi "-volume, kan moraliteit.

Slanke moraliteit is de basis om een ??persoon te zijn, de opleiding van het onderwijs en het lezen is een belangrijke manier om de moraliteit te bestuderen.

Door te lezen, kunnen we uitstekende cultuur leren, circuit cognitieve afwijkingen, bedekken het borstpatroon en gids jezelf om het hogere leven in te gaan. Vooral met de accumulatie van kennis, zal de spirituele verschijning van mensen overvloediger worden, zullen de cardiale en visie ook breder worden. Jeugdofficieren en soldaten zijn de meest dynamische en energieke, is de hoop op het land, de toekomst van het leger, hoe te slanken, hoe te staan, niet alleen persoonlijke keuze, maar ook een persoonlijkheid van een generatie.

Alleen door een positief te bekijken, vol met rechtvaardige boeken, is er deze inspirerende en moraliteit, en je kunt weerstaan ??tegen de erosie van allerlei misverstanden en rottende cultuur, de geest van vrede en helderheid te houden. De "ijverige" leert, kan schoolboeken leren. Ontwikkel goede gewoonten van continue lezing, accumulatie, doorzettingsvermogen en om de tijd te analyseren, om de wereld te pakken, hoe meer je het boek leest, je kunt integreren, zodat je je eigen tempo zult houden.

Gedurende de geschiedenis, maak een carrière, beroemde vin, de meeste van liefdeslezing, zal lezen.

Het is een boek om hun geest te verrijken, het passeren van de schatten en essentie van het denken, zodat ze uiteindelijk de kans zullen hebben om hun ambitie te bereiken. "Blijf na rust, ik kan erover nadenken, ik kan erover nadenken, ik kan het krijgen", een persoon die oppervlakkig is, onstuimig, kan niet kalmeren, is onmogelijk om een ??goed ge?nformeerde en meer dan een zware verantwoordelijkheid te hebben.

De officieren en soldaten dringen erop aan erop dat ze het boek gebruikten als een levende verplichte cursus, en ze bleven kennis te verkrijgen van het lezen van leren, voeding en het motiveren van vitaliteit. Ze zullen niet worden gebundeld met triviale dingen. Ze gaan niet over de verleiding van 5e. "Chest" is er een gedicht, zelf -… " De Ouden hebben een lang enthousiasme voor het lezen, en de houding ten opzichte van het lezen is ook bijzonder plechtig. In "Stuur Dongyang Maternity Order", Song Yu heeft geen geld om boeken te kopen, moet ook worden geleend, "Tianshi is koud, het ijs is sterk en de vinger kan niet worden gebogen en de 弗.

Record, stuur het, durf niet meer te zijn dan.

"Het is te zien dat de Ouden aandacht besteden aan het lezen, we zouden meer moeten doen, en je moet je lezen en schaamte gebruiken en jezelf bewapenen.

De Ouden: "Degene kan niet oefenen, Wanli is leeg." Ik sterf alleen en ik weet niet hoe ik levend moet leven, meer lezen is ook een virtuele naam, papieren gesprek. Dit vereist het lezen van mensen om te leren, maar ook "live".

Alleen door boeken te lezen, diep te lezen, het lezen, het lezen, kan het echt onderscheiden, cognitie, de boekkennis veranderen in praktisch vermogen en transformeren persoonlijke idee?n in praktische ervaring.

In het dagelijks leven kunnen we nauwelijks "boekenhonderd keer" doen, dan leren om de relatie te kiezen met het werk dat nauw samenwerkt, met je eigen liefde lezen en ernaar streven om de beste tijd te bereiken. Leren effect, constant consoliderend werk, het bereiken van de solide basis van de oorzaak.