De eerste fase van China en de Verenigde Staten ondertekend: stabiele verwachting maakt de wereldmarkt

Mensen Network Beijing 17 januari (Reporter Huang Yuqi) op ??15 januari, China, China en de Verenigde Staten werken samen om de eerste fase van economische en handelsovereenkomsten in Washington formeel te ondertekenen.

Hoe evalueren de resultaten die door de Overeenkomst zijn bereikt? Hoe te kijken naar de economische situatie van China? Vice Director van China International Economic Exchange Center Wei Jianguo, plaatsvervangend directeur van de International Trade Association of China International Trade Association, Li Yong en het International Trade Economic Cooperation Research Institute of the Ministerie of Commerce. Overeenkomst maakt de wereldmarkt om een ??sterk Nationaal Forum te stimuleren: hoe u de eerste fase van economische en handelsovereenkomsten in China evalueert? Wei Jianguo: Aan het begin van het nieuwe jaar bereikten de eerste en tweede na grootste economie?n de eerste fase van de economische en handelsovereenkomst in de huidige wereldeconomie, zodat de wereldwijde markt opgewonden is, de betekenis van de overeenkomst is veel groter dan de overeenkomst zelf. Bovendien heeft de overeenkomst genoemd dat China en de Verenigde Staten bilaterale beoordeling en geschillenbeslechtingsmechanismen en tijdig en effectief de economische en handelsverschillen aanpakken.

Sino-VS heeft kanalen opgezet en het communicatiemechanisme vindt het probleem van het oplossen van de twee zijden op verschillende gebieden op verschillende gebieden. Dit is het voordeel van China en de Verenigde Staten in de nieuwe periode.

Li Yong: vanuit het perspectief van de wereldeconomie, heeft de eerste fase van China en de Verenigde Staten een grote actieve rol. De Amerikaanse belasting op Chinese producten is hoog naar laag, van handel, zodat China en de bilaterale handel in de Verenigde Staten ook een conventionele nieuwe cyclus. De overeenkomst is niet alleen ten goede aan de ontwikkeling van Sino-Amerikaanse ontwikkeling, wat hetzelfde is als het sterke landforum: de ondertekening van de overeenkomst aan China en de Verenigde Staten? Wei Jian GUO: Deze overeenkomst weerspiegelt gelijke en wederzijds respect en lost de zorgen van beide partijen in een aanzienlijke mate op, waardoor wederzijds voordeel en winnen, en wrijft de "pauze" voor China en de Verenigde Staten.

Tegelijkertijd breidde de overeenkomst de grootte van beide partijen uit op het gebied van landbouwproducten, afgewerkte producten, energie, dienstverlening en andere velden, en zeer gunstig voor het dagelijks leven van China en de Verenigde Staten en het dagelijks leven van de mensen.

Bright: Natuurlijk kunnen we niet denken dat tussen "lichte hemelsectie Wanzhong-berg voorbijgaat" vanwege de eerste fase van overeenkomst.

In de toekomst moeten China en de Verenigde Staten actief de inhoud van de overeenkomst implementeren op basis van wederzijdse samenwerking en vermijd de handelsoorlog opnieuw. Sterk Nationaal Forum: wat wordt verwacht om in de volgende fase te onderhandelen? Li Yong: We hebben redelijke verwachtingen voor onderhandelingen. De eerste fase van China en de Verenigde Staten heeft geplaveide matgages voor de tweede fase van economische en handelsonderhandelingen, maar er is nog steeds enige onzekerheid in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat de soepele voortgang van de tweede fase, vermijdt, vermijdt de conventionele implementatie van de Unie van enkele van de handelsmaatregelen vermeden om het gedrag van de ontwikkeling van de twee partijen te vermijden, en de consensus wordt continu opgericht op een solide basis.

(Editor: Wang Wei, Huang Yuqi) Deel meer mensen om te zien.