De provincie Hebei realiseert de interconnectie van de verkeerskaart

Oorspronkelijke titel: eind oktober realiseert de provincie het verkeer, één, de provincie, de afdeling van de provincie, de provincie, de provinciale ministerie van vervoer en het provinciale ministerie van Financi?n en de provinciale ministerie van Financi?n. 50 Dagen, zorg ervoor dat de perconnectie van de provincie vóór eind oktober wordt bereikt. Traffic Card Interconnection Work is een van de 10 mensen met praktische activiteiten van de provinciale overheid "Ik doe praktische dingen voor de massa’s". De 11 sets van stadsbus van de provincie en SHIJIAZHUANG-Subway implementeren in 2017 een verkeersverhaalinterconnectie. De belangrijkste taak van dit jaar is het promoten van verkeerskaarten naar de provincie en belangrijke steden, met 138 provincies (steden, districten).

Na alle voltooide, alle provincies (steden, districten) en belangrijke steden in de provincie Hebei, en andere metro’s en bus die in het land in het land werden gebruikt, realiseerden interconnectiesteden. Het is duidelijk dat de provincie Verkeersverkeersfonds van Hebei wordt toegewezen aan alle plaatsen, zal worden toegewezen aan alle plaatsen, zal een sterke oplossing hebben voor financiering, en het levensonderhoud van dit volk is de belangrijkste fase van de beslissende overwinning ingevoerd.

  De vergadering benadrukte dat verdere verbetering van politieke stations en effectief een gevoel van gevoel van gevoel van missie van verkeerscartoon werk versterkt. Alle niveaus op alle niveaus moeten er veel belang aan hechten, de verantwoordelijkheid versterken, het prestatievermogen verbeteren en de volledige dekking van het provincie en het belangrijke stedelijk verkeer stoffen.

(Reporter Cao Zhi correspondent Du Juan, Liu Jing) (Editor: Li Zhe, Zhu Dragon Super) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.