De basis duidelijke genequentiebepaling van de propagatieketen is aan de gang

Originele titel: de basisheldere genequencing van de verspreidingsketen is aan de gang. Actief een goede baan in persoonlijke bescherming op 5 maart, rapporteerde Xi’an City 2 gevallen van nieuwe coronaire pneumonie. Dit is het geval van de laatste ronde van de plaatselijke zaak, en de provincie is opnieuw gekomen.

Hoe de West-China’s wielepidemie correct te kennen en het te beschermen? Daartoe interviewde de verslaggever de volksgezondheidsdeskundige – Zhang Yi, directeur van het Preventie van het Infectieziekte en het Control Center van de provincie Shaanxi. Reporter: Wat is de situatie van deze ronde van epidemie? Zhang Yi: Deze zaak werd aanvankelijk beoordeeld door epidemiologische enquêtes tot provinciale ingangen en de verspreidingsketens waren in principe duidelijke en gerelateerde genequencing is aan de gang. Op dit moment is het werk van Xi’an City snel gevorderd en het padtraject is duidelijker, het contactpersoneel is duidelijk en de geheime isolatie- en nucle?nezuurtestmaatregelen zijn ge?mplementeerd.

De meerderheid van de bewoners hoeft niet in paniek te komen, matchen ze alsjeblieft volgens de officieel gepubliceerde trackinformatie, zoals de kruising van dezelfde tijd en ruimte, en actief rapporteren aan de gemeenschapsafdeling. Actief samenwerken met het werk van de afdeling epidemiepreventie en controle, bij het ontvangen van de verkeersoproep, het gedetailleerde traject, contact met de bevolking, enz. Reporter: Hoe ga ik om met deze ronde epidemie? Zhang Yi: Op dit moment is de internationale en binnenlandse epidemische preventie- en controle-situatie nog gecompliceerd. We moeten nog steeds onwrikbaar houden aan de algemene strategie van externe verdedigingsinput, interne defensie-rebound en dynamische duidelijke algemene richtlijnen. Allereerst zijn onze wetten inzake de evolutie van nieuwe kroonvirussen niet helemaal duidelijk en heeft een sterke variant-plant plaatsgevonden ongeveer 4 tot 6 maanden. De O’KEKAN-variabiliteit evolueert ook, en de BA2-fabriek heeft een sterkere communicatiemacht is verschenen. De invasie van kinderen is duidelijk toegenomen.

Ten tweede is de natuurlijke infectiesnelheid in mijn land veel lager dan de lage westerse landen, en de vaccinatie is volledig bereikt.

Het vaccinatiegraad van de ouderen- en chronische ziektepati?nten is niet hoog genoeg, en degenen die na enkele maanden al een vaccin hebben gespeeld, het antilichaam kan zijn gevallen, de derde naaldversterkende naald is niet volledig voltooid en de sequenti?le immuniteit is net begonnen.

Nogmaals, mijn land wordt niet geconfronteerd met een enorme sociale en economische stress als een langetermijnepidemische preventie, en onze regeringen hebben zich altijd aan de gezondheid van het volk gehaderd. Tegelijkertijd is het momenteel aan de hoge incidentie van respiratoire infectieziekten.

Op basis van deze redenen moeten we eenmaal de zaailing-epidemie?n, gepubliceerde maatregelen nemen om de verspreiding van de epidemie resoluut te voorkomen, om de verlengde preventie- en controlesresultaten te consolideren. Tegelijkertijd wordt aanbevolen om het aantal en de schaal van de conferentieactiviteiten strikt te regelen, niet meer dan 50 conferentieactiviteiten, het verminderen van onnodig uit en diner, ga niet naar de menigte en ga uit om de temperatuur strikt uit te voeren Meting, scancode Bright Code Testcode en andere preventie- en controlemaatregelen, het dragen van een masker, minder bijeenkomst, handwas, staande in de wind, waarbij een sociale afstandsbediening wordt gehandhaafd. Vraag de massa’s om stevig zelfverzekerd, actief samen te werken, we moeten de epidemie verslaan.

(Editor: ZOU XING, WEI XIN) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.