Global Fashion Swimwear Leader Merk Be van Dean al vele jaren, won de Double 11 Sales!

Het beeld van de hedendaagse vrouw passeerde de aanmoediging van Van Dean voor de hedendaagse en dappere houding ten opzichte van hedendaagse vrouwen.Laat Van Dean het hart van een vrouw zijn geweest en word een stijlvol high-end badmode merk dat populair is bij de ster, zoals Liu Jialing, Li Wei, Hu Ke, Zhao Liying, Yang Mi, Anglebaby, Guan Xiaoying, Zhang Zi Feng , Tong Yao, Mao Xiaoyuan, Xin Yuli, Zhang Jingchu, Jin 婧, Xu Wei, Guo Biting, Zhang Jia Ni, Zhang Lanxin, etc. wanneer de rode actrice spontane kiest voor de selectie van zijn van Dean Fashion Swimset, en het planten van gras Bervine in Vandan Fashion Swimsuit in meerdere gelegenheden.In het verleden, de Be van Dean, die de markt van de mode badkleding leidt, heeft de online markt vaak gegenereerd, met het super-merkvermogen en de productkracht hebben veel verbazingwekkende resultaten behaald en lacht in de dubbele 11, 618 en andere belangrijke e- Commerce Festivals, worden e-commerce het seizoen van Changsheng Queen, tegelijkertijd als de nieuwe vraag naar consumptie op de media, en werd het China Internet Annual Sales Champion, waardoor de situatie van de ontwikkeling van de industrie vormde.