Dongcheng is 2.800 parkeerplaatsen voor bewoners "opgraven"

Originele titel: Dongcheng heeft een gedeelde parkeerplaats voor inwoners in de afgelopen jaren, en Dongcheng-district heeft altijd parkeergelegenheid als een "grote stadsziekte", en bevordert de sleutel tot normalisatie van geciviliseerde stedelijke gebieden.

Bouw van driedimensionale parkeerplaats, "platte hervorming" -uitbreidingsruimte, deel de parkeerruimtes van de ondergrondse parkeerplaats van Hadmen-gebouw, open de parkeerplaats op straat … voor de oude gemeenschap, het Merchant Mixed Area, de Parkeerbronnen van de verkoper, de parkeerbron Supply and Demand Contradicto. Dongcheng District blijft het delen van bronnen, vrije ruimte, gematigde constructie, etc., optimaliseren, graven parkeerbronnen en parkeervolgorde. Onder hen, aangezien het delen van parkeren in 2019, heeft Dongcheng-district 54 parkeerkavelresources op de verkeerde manier geco?rdineerd, met 2.800 parkeerplaatsen voor ingezetenen.

  Beijing Jeugd Dagelijks heeft geleerd van Dongcheng-district, om redelijkerwijs het ruimtebruik van woonwijk redelijkerwijs te co?rdineren, scheidt geleidelijk het probleem van "oneffen distributie van tijd en ruimte" in parkeerbronnen, Dongcheng in overeenstemming met het idee van "van de Binnen "," In de Living Community is de opgraving belangrijke, gematigd parkeerfaciliteiten en voert de volgorde van compensatie uit, suppletie wordt aangevuld met resterende parkeercertificering en voert actief de constructie uit op het gebied van parkeergeboren management. Model van woonwijk en omliggende parkeerplaats.

  Wanneer de verkeerde fout is een belangrijk middel om de tegenstelling tussen vraag en aanbod van parkeerplaatsen te kraken. Op dit moment zijn meerdere straten in Dongcheng actief gezocht. Bijvoorbeeld, in Chongwai Street, Xinjing Thuis, Gurui City, enz. Is een commerci?le en residenti?le mengen gebied, en de regionale bevolking is groot, en de veerkracht wordt leek, wat leidt tot een lage positie op het gebied van parkeren. Er zijn meer dan 4.000 parkeervraag parkeerplaatsen in het gebied. Er zijn bijna 3000 geplande parkeerplaatsen en de parkeerplaats spleet ongeveer 1.000. In reactie op deze situatie, worden de straten geleid door inwoners, en actief te corrigeren de parkeerplaats chaos in de gemeenschap. Het is gewaarborgd om te parkeren in de omgeving. Aan de andere kant, de andere kant bevordert de uitwisseling lubject parking middelen, met behulp van de " Ho Mo Mong" shopping mall, Hadmen de parkeerplaats, zoals het plein en andere commerci?le gebouwen, die voorzien van een gedeelde parkeerplaatsen voor omwonenden.

  Volgens Zhao Ying, wordt de Hadmen Building customer service ge?ntroduceerd, zijn er 473 parkeerplaatsen in het gebouw, voor het gebruik van de huurders voor het gebouw, en sinds 2019, het parkeren is moeilijk voor de omwonenden, twee verdiepingen B3 en B4 hebben opengesteld 150 Parkeerplaats dienst mensen in uw omgeving. In termen van kosten, het gaf ook een volledige korting in bewoners.

Op de Tegelijkertijd, Chongwai Street passed ook de manier waarop parkeergelegenheid voor bewoners certificering, open langs de weg parkeren ruimten, aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

Op dit moment hebben de vier wegen in West Street, Nanhua City, Northern Road, Noord-Road, Noord-Road, Noord-Road, Noord-Road, Noord-Road, Noord-Road, Zuid-Street, open voor inwoners geweest, het oplossen van de parkeerproblemen van de regionale bewoners . Ook in Chaoyangmen Street, ook door de vorige bezoek, het onderzoek naar de ontdekking, de zilveren rivier SOHO, Chaoyang deur SOHO Vanwege de kantoorgebouwen, handelaren hebben een grote parkeerplaats vraag in de overdag. Het is complementair aan de omwonenden. Na een grondige communicatie, de betrokken persoon die verantwoordelijk is voor de straat en parkeerplaats een consensus bereikt, en beide parkeerterreinen kan door middel van "full-time (24 uur per dag te delen" om de negen gemeenschappen in Chaoyangmen worden voorzien in het geval van normale werking. Aanbod parking diensten, zoals vakanties, beperken voertuig en auto-eigenaren die betrokken zijn bij het delen parking niet nodig om extra kosten te betalen. Daarnaast, dit jaar, Dongsi Straat en Chaoyangmen straat Galaxy SOHO, Chaoyang Gate SOHO ook vast gedeelde parkeerplaats, en het parkeren bewoners in zes gemeenschappen in de straten ook geprofiteerd.

Tot nu toe hebben meer dan 50 East 4 straat bewoners die de "vijf kaarten" hebben ontmoet met succes deelgenomen aan de parkeerplaats verdeling van de twee bovengenoemde gebouwen. Northern Youth Daily, sinds 2019, Dongcheng District heeft geco?rdineerd 54 parkeerplaatsen in de weg, met inbegrip van winkelcentra, kantoorgebouwen, hotels, enz., Met inbegrip van 2.800 parkeerplaatsen voor de bewoners, waarvan 2021 Annual nieuwe gedeelde parkeerplaats is 815. Bovendien, vanaf nu, Dongcheng District heeft opgelopen 6327 parkeerplaatsen voor live-parkeren en completes 13.000 residenti?le voertuig certificeringen. On-site parkeerplaatsen implementeren "Pingguided" nieuw 166 parkeerplaatsen toegevoegd "flat hervorming" modellen kunnen niet alleen ruimte te besparen, maar ook om de parkeerplaatsen aan de maximale omvang uit te breiden.

Gisterochtend, Beijing Youth verslaggever zag een onlangs voltooide stereo parking gebouw in de Dongzhun Street, een onlangs voltooide stereo parking gebouw, 4 verdiepingen hoog, in totaal 166 parkeerplaatsen.

De parkeerplaats vloer werd in juli van dit jaar afgerond. In september heeft het proefdraaien open geweest naar de omliggende bewoners. Geschikt is dat er een helling tussen de vloer en de vloer en bewoners kunnen rijden "en beneden" geparkeerd. Volgens het tweede niveau van de Dongcheng Urban Management Committee, directeur, directeur van de tweede klasse, zei dat dit model is "zelfrijdende driedimensionale parkeerplaats", met een oppervlakte van 1235 vierkante meter, met behulp van de verkeerde laag ontwerp structuur, oprit en loopbrug Overlap, het minimaliseren van de ruimte ingenomen door de ramp, voeg 20% parkeerplaats dan de oorspronkelijke traditionele oprit stereo parkeergelegenheid en de toegang tot de auto is handig, sterk, en het gebruik is lang. "Hier is de hoek van het project, is het een vlakke parkeerplaats, die is gebruikt voor het parkeren in de omliggende bewoners. Het kan alleen parkeren 45 auto’s." Liu Yeetchao, adjunct-directeur van Donghua Straat stadsbestuur Office, zei dat er is Xinzheng Straat Gemeenschap, Wang Thuis gemeenschap, Dongying Fang Pingfang District, voornamelijk voor de oude gemeenschap en het vlakke huis, de pre-bouwproces in principe geen planning parkeerplaats, het lang parkeren modus van de bewoners is "pre-bezetten" " zie de naald". Beiqing verslaggever geleerd dat voor de renovatie, de Dongcheng Committee District Bestuur en de straat lanceerde de real-world enquête, deed het verkeersvolume en statistieken vraag woon-, en het onderzoek van het huishouden vragenlijst uitgevoerd, volledig begrijpen van het aantal inwoners, de aantal parkeerplaatsen, bewoners De stand zoals parkeerduur en parkeerpositie, 370 berekenen parking gaten in bewoners. Het is duidelijk dat de straat is afgestemd op de omgeving Jinjiang Star Hotel en Sunshine International Building parkeergelegenheid, via de "Women’s Distribution" mode, en deelden een aantal interne parkeerplaatsen met omwonenden. Echter, omdat het gebouw parkeerplaats is minder, is er ook een geval waar sprake is van een grote parkeerplaats vraag ‘s nachts, en je kunt niet meer gedeeld parkeerplaatsen te openen.

Daarom is door de studie van de Dongcheng District Management Committee, de "flat hervorming" is geselecteerd in de hoek van dit project. Op dit moment heeft de West Gate Parkeerplaats in gebruik genomen, en de parkeerplaats management bedrijf bereikte een Huimin parkeerplaats consensus. Bewoners van 15 het gebouw in het rechtsgebied, zolang er is een parkeerplaats, kunt u direct naar parkeerbeheer bedrijven om toe te passen voor het parkeren procedures, en bewoners kunnen genieten van full-time parkeren.

Voor de overige parkeerplaats kloof, Liu Ye Chao zei dat de volgende stap, de straat zal worden aangepast aan de parkeerplaats in de gemeenschap aan te passen, actief graven de omliggende bouw van winkelen sharing mall parkeerplaats, aan de kant van de weg parkeerplaats, etc., volledig ontslaat de inwoners van de regio moeilijk.

  Tekst / Deze verslaggever Jiang Ruo Jingjing Photography / Deze verslaggever Wei Wei (Editor: Hao Mengjia, Li Yihuan) Sharing meer mensen laten zien.